Cepti kartupeļi ar rozmarīnu un ķiplokiem

edzive

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Uzsildīt cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Iesmērēt cepamo pannu ar nelielu daudzumu eļļas. Kārtīgi nomazgā kartupeļus, nemizo. Uzmanīgi, pēc iespējas plānāk iegriež katru kartupeli, bet ne līdz galam. Tā lai apakša turas kopā. Ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs, iegriezumos saliek ķiplokus un rozmarīnu. Kartupeļus saliek uz cepamās pannas un aplej ar olīveļļu tā, lai eļļa tiek iegriezumos. Liek cepeškrāsnī un cep 30-35 minūtes. Gatavību var pārbaudīt ar nazi. Gatavos kartupeļus apkaisa ar sāli un pipariem un pasniedz ar savu mīļāko mērci. Labu apetīti! 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More