Krēms brulē šokolādē: 10 saldējuma porcijas no glāzes piena

edzive

Sastāvdaļas:

  • piens 1 gl. (250 ml) + 60 ml,
  • cukurs 50 g,
  • sausais piens – 50 g,
  • ciete 1 ēd.k.,
  • vaniļas cukurs 1 ēd.k.,
  • šokolāde glazūrai.

Pagatavošana:

  1. Tā kā šis mums būs krēma brulē saldējums, vispirms izkausēsim cukuru, pārvēršot to karamelē.
  2. Pēc tam pielejam glāzi piena, kārtīgi samaisām, lai karamele izšķīstu.
  3. Pievienojam sauso pienu, tādējādi mūsu saldējumu padarot treknāku.
  4. Karoti cietes izšķīdinām nelielā auksta piena daudzumā un pievienojam mūsu karameļu maisījumam.
  5. Pastāvīgi maisot, gaidām, līdz masa kļūst biezāka, pēc tam masu atdzesējam (var ielikt trauku aukstā ūdenī).
  6. Silikona saldējuma formiņās ieliekam saldējuma kociņus.
  7. Piepildām formiņas ar karameļu masu caur konditorejas maisiņu.
  8. Sanāk 10 porcijas!
  9. Liekam saldējumu saldētavā, lai tas sastingst.
  10. Ja ir vēlēšanās, var izkausēt šokolādi un pagatavot glazūru.

Labu apetīti!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More