Pat tējkannā ūdens nepaspēs uzvārīties. Pēc 7-10 minūtēm uz galda būs šis kārums.
Sastāvdaļas:
Mīklai:
Glazūrai:
- Šokolāde – 100g
- Eļļa – 3 ēd. kar.
- Rieksti – kādus vēlas
Pagatavošana:
Izsijā miltus, kakao, cepamo pulveri. Pievieno eļļu, ūdeni un cukuru, visu samaisa. Mīklu lej formā, kas izklāta ar cepamo papīru. Var ņemt silikona vai stikla forma. Liek mikroviļņu krāsnī uz 3 minūtēm, pārbauda ar kociņu. Ja vēl mitra, tad liek uz vēl 3 minūtēm. Izņem pīrāgu no formas un apgriež otrādi.
Izkausē šokolādi mikroviļņu krāsnī, pievieno riekstus. Apsmērē pīrāgu. Viss gatavs! Ja esiet ļoti pacietīgi, tad var ielikt pīrāgu ledusskapī lai glazūra sastingst. Ja esat nepacietīgi, tad var ēst uzreiz! Labu apetīti!