Maigs, krēmīgs un viegls kā mākonis, šo desertu gatavo bez miltiem, olām un sviesta. Galvenā sastāvdaļa ir skābais krējums un viss process aizņem aptuveni 10 minūtes. Deserta galvenā sastāvdaļa ir skābais krējums ar vismaz 20% tauku saturu.
Sastāvdaļas:
- 500g skābā krējuma
- 100g pūdercukura
- 10g želatīna
- 60g ūdens
- 15g kakao
- tējkarote vaniļas cukura
Pagatavošana
Vispirms sagatavo želatīnu. To aplej ar ūdeni, trauku ieliek karstā ūdenī un ļauj tam 5 minūtes uzbriest. Šajā laikā želatīnam vajag pilnībā izšķīst. Krējumam tikmēr pievieno cukuru un to saputo ar mikseri.
Tad saldināto krējumu sadala divās daļās – pirmajai pievieno vaniļas cukuru, bet otrajai pievieno kakao. Tad katru masu saputo ar mikseri.
Atliek tikai musu likt trauciņos un labu apetīti!