Šodien jums atklāsim sen aizmirstu, bet ļoti garšīgu salātu recepti.
Sastāvdaļas
- vistas fileja
- 2 burkāni
- 1 sīpols
- 100g žāvētas plūmes
- 3 olas
- 4 marinēti gurķi
- 200g majonēze
- 250g konservēti zirnīši
- sāls
- cukurs
- etiķis
- vārīts ūdens
Pagatavošana
Ūdenī izvāra vistas fileju apmēram 30 minūtes. Uz litru ūdens pievienojiet 1 tējkaroti sāls, 3 melnos piparus, vienu sīpolu un vārīšanās beigās pievienojiet divas lauru lapas.
Lasi arī: Pavisam vienkāršā smilšu mīklas recepte
Sākumam jāiemarinē sīpoli.
Smalki sakapā sīpolu, pievienojam pustējkaroti sāls, vienu tējkaroti cukura un vienu ēdamkaroti etiķa. Visu pārlej ar verdošu ūdenu un ļauj atdzist. Sasmalcina marinētos gurķus un vistas fileju. Sagriež olas, vārītus burkānus un vistas fileju. Tad smalki sakapā žāvētās plūmes.
Tagad liekam slāņus.
Pirmais slānis ir vistas fileja, bet tad marinētie sīpoli.
Tad uzspiež majonēzi.
Nākošais slānis marinēti gurķi, olas un atkal majonēze.
Nākošais slānis ir burkāni.
Tad zirnīši.
Pēdējais žāvētas plūmes un majonēze.