Biezpiena krēms ar zemenēm

edzive

Brīnišķīgs deserts Visu mīlētāju dienai! 

Sastāvdaļas:

  • 400 g biezpiena;
  • 100 ml saldā krējuma;
  • 3 – 4 ēdamkarotes cukura;
  • 100 ml rīvētu zemeņu (var būt saldētas);
  • Tējkarote želatīna.

Pagatavošana:

Sagatavo želatīnu. Sajauc biezpienu ar krējumu un cukuru. Vienu ēdamkaroti želatīna savienot ar zemenēm, pārējo ar biezpiena masu. Liwk traukā gandrīz visu biezpiena masu, tad zemenes, tad pārpalikušo biezpienu, ar karotes kātu izbraukt cauri masai vidojot rakstu. Liek ledusskapī uz pāris stundām.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More