Maigs krējuma krēmsiers, kas izgatavots no senas un pārbaudītas turku receptes un sastāv tikai no 3 sastāvdaļām. Turklāt pats process aizņems ne vairāk kā 20 minūtes.
Tātad, 2 litriem pasterizēta pilnpiena mēs ņemam pāris ēdamkarotes olīveļļas, 1 citrona sulu un sāli. Katliņā ielej pienu un uzvāra. Tad mēs izspiežam 1 citrona sulu, samazinām uguni līdz minimumam un viegli maisa, redzēsim kā no piena atdalās sūkalas.
Mazu izlej caur sietu virs bļodas un pievieno nedaudz sāls. Iegūto masu liek blenderī, pievieno olīveļļu un samaisa.
Būtībā siers ir gatavs, vienkārši ļaujiet tam nedaudz atdzist ledusskapī. Veidojiet to jebkurā veidā, kas ir ērts passniegšanai. Siera garšu var viegli mainīt tieši gatavošanas procesā – pievienojiet tam iecienītas garšvielas vai asos piparus.