Šo recepti man iemācīja draudzene no Londonas! Gardie vistu “pirkstiņi”

edzive

Šī recepte patiks arī bērniem, jo tas ir interesants veids kā pasniegt gaļu!

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas;
  • rīvmaize;
  • pusglāze kefīra;
  • 1 ēdamkarote sezama sēklas;
  • 2 ķiploku galviņas;
  • 2 ēdamkarotes maltas paprikas;
  • sāls un pipari pēc garšas.

Lasi arī: Septiņas mājās gatavotas mērces, kas aizstās kečupu un majonēzi

Pagatavošana

Vistas fileju gareniski pārgriež un sagriež  2-3 cm garos stienīšos .Sajauciet rīvmaizi, sezamu, papriku, sāli un piparus. Ķiploku smalki sarīvē un sajauc ar kefīru. Katru vistas stienīti sākumā izmērcē kefīrā, tad rīvmaizē. Cepiet pannā līdz stienīši paliek zeltaini brūni. Pasniedziet kopā ar mērci un dārzeņiem!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More