17.1K
Šī recepte patiks arī bērniem, jo tas ir interesants veids kā pasniegt gaļu!
Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas;
- rīvmaize;
- pusglāze kefīra;
- 1 ēdamkarote sezama sēklas;
- 2 ķiploku galviņas;
- 2 ēdamkarotes maltas paprikas;
- sāls un pipari pēc garšas.
Lasi arī: Septiņas mājās gatavotas mērces, kas aizstās kečupu un majonēzi
Pagatavošana
Vistas fileju gareniski pārgriež un sagriež 2-3 cm garos stienīšos .Sajauciet rīvmaizi, sezamu, papriku, sāli un piparus. Ķiploku smalki sarīvē un sajauc ar kefīru. Katru vistas stienīti sākumā izmērcē kefīrā, tad rīvmaizē. Cepiet pannā līdz stienīši paliek zeltaini brūni. Pasniedziet kopā ar mērci un dārzeņiem!