Ārkārtīgi garda un interesanta pildītā paprika

edzive

Pildītā paprika ir ārkārtīgi gards un interesants ēdiens. Šī recepte ir unikāla ar to, ka paprikas pildījums ir interesants.

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 450 g cūkgaļas maltā gaļa
  • 1 tējkarote sāls
  • pipari pēc garšas
  • 200 ml tomātu mērce
  • 200g biezpiens
  • 80g cietais siers
  • 1 ola
  • zaļumi pēc garšas
  • 4 paprikas
  • 1 lavaša šķēle
  • 100g mocarellas siera

Pagatavošana

Vispirms sasmalcina sīpolu un tad sajauc kopā ar malto gaļu un tomātu mērci. Maltā gaļa nedrīkst būt ne par slapju, ne par sausu. Siera pildījuma kārtai sajauciet rīvēto sieru ar piezpienu, garšaugiem un olu. Lavašu sagriež nelielos kvadrātos. Papriku iztīra no sēklām. Tad paprika sāk kārtot šādas kārtas: maltā gaļa, lavašs, siera kārta, lavašs, maltā gaļa utt. Augšpusē uzlieciet mocarellas siera kārti un lieciet papriku cepeškrāsnī uz 30 minūtēm 180 grādos.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More