Ļuļa kebabs “Vectēva ūsas”

edzive

Ļuļa kebabi ir sulīgas gaļas kotletītes un tā ir lieliska alternatīva jau apnikušajam šašlikam. Lūk, pavisam interesanta recepte, kas apvieno ne tikai ļuļa kebabu, bet arīdzan spageti.

Sastāvdaļas

  • 500g malta liellopa gaļa
  • 500g spageti
  • 4 tomāti
  • itāļu garšvielas pēc garšas
  • 4 kartupeļi
  • zaļumi pēc garšas
  • sāls pēc garšas
  • melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

Sākumā jāpagatavo maltā gaļa: pievienojiet tai itāļu garšvielas un samīciet to, lai gaļa kļūtu lipīgāka. Sadaliet spageti makaronus porcijās (pa 5 vai 10 gab) un katram makaronu saišķim aplipiniet apkārt malto gaļu.

как приготовить дедушкины усы

Notīriet kartupeļus, tad tos sagrieziet, arī tomātu sasmalciniet mazos gabaliņos un lieciet dārzeņus dziļā pannā. Pa virsu izkārto spageti ar malto gaļu un visu aplej ar ūdeni tā, lai maltā gaļa būtu ūdenī līdz pusei.

Visu vāra līdz kartupeļi ir pilnībā gatavi un pašās beigās ēdienu apkaisa ar sāli un pipariem. Pēc vēlēšanās tomātu sulu var noliet.

как приготовить дедушкины усы

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More