Šīs vasaras hits: super uzkoda no kabačiem

edzive

Ja plānojiet šo uzkodu pagatavot, tad iesākām uzreiz gatavot trīskāršu porciju, jo tā patiešām ir ārkārtīgi garda!

Sastāvdaļas

  • 400g kabaču
  • 2 ķiploku daivas
  • 30g sezama sēklas
  • dilles
  • 1 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1 tējkarote medus
  • 40ml augu eļļas
  • pustējkarote sāls
  • 1 ēdamkarote bārbele
  • melnie pipari

Pagatavošana

Kabačus nomazgā, ja vēlaties nomizojiet un sagrieziet plānās šķēlēs un iesāla, lai notecētu liekā sula. Trauciņā caur presi iespiež ķiploku, pievienojam sojas mērci, medu, melnos piparus un samaisa. Sakapā dilles. Tad kabačiem nolej lieko sulu, liek bļodā, aplej ar iepriekš pagatavoto mērci un dillēm un visu kārtīgi samaisa. Tad kabačus liek uz pannas un apbrūnina. Tad eļļai pievieno sezama sēklas un ar to aplej kabačus traukā un atstāj uz 10 minūtēm. Beigās pievieno bārbeli un liek galdā.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More