Vai vēlaties izrotāt savu svētku galdu Vecgada vakarā? Tad jums noteikti patiks mūsu recepte! Piedāvāju jums mājas apstākļos pagatavot pildītās olas Vērša gadam! Tās nemaz nav tik grūti pagatavot, bet sanāk nu ļoti pievilcīga uzkoda!
Sastāvdaļas
Olas 3 gab.
Pipari pēc garšas
Mencu aknas – 30 g
Majonēze – 1 ēd.kar.
Cietais siers 50 g
Burkāni dekorēšanai
Zaļumi dekorēšanai
Sāls pēc garšas
Olīvas dekorēšanai
Pagatavošana
1.Cieti novārītas olas sagriežam uz pusēm.
2.Dzeltenumus sajaucam ar mencu aknām.
3.Pievienojam uz smalkas rīves rīvētu sieru, sāli, piparus un majonēzi. Samaisām.
4.Trīs baltumus piepildām ar pildījumu, apgriežam ar pildījumu uz leju. Izliekam uz šķīvja pasniegšanai.
5.Dekorējam ar burkāniem, olīvām, atlikušo olas baltumu, kā attēlā.