Nemetiet ārā diļļu kātus: no tiem var pagatavot ko ļoti gardu

edzive

Ar vasaras iestāšanos uz mūsu galdiem parādās aizvien vairāk zaļumu un viens no vispopulārākajiem ir dilles. Daži uzskata, ka vislielākā vērtība ir lapiņās, citi, ka kātos un šoreiz stāsts būs tieši par kātiem.

Attīriet kātus no lapiņām, jo tās ļoti labi noderēs salātos un sagrieziet kātus pusotra centimetra garumā.

Tad sagreiztos kātus izmaliet caur gaļas mašīnu. Ielieciet dilles trauciņā, kuru viegli var noslēgt un pievienojiet caur ķiploku presi izspiestu ķiploku, tējkaroti sāls, nedaudz citronu sulas un augu eļļu. Satstāvdaļas pievienojiet pēc savas gaumes.

Glabājiet to ledusskapī. Maisījums lieliski noderēs kā uz sviestmaizes, tā picās, zupās un citos ēdienos!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More