Vistas fileja ar kabačiem 15 minūtēs!

edzive

Nekad nedomāju, ka sastrīdēties ar vīru var arī dēļ visparastākajām vakariņām. Bet izrādās, ka tas ir ļoti vienkārši, ja centies nomest kādu lieko kilogramu, bet vīra kungs piepras ierastos ēdienus. Lūk, zelta vidusceļš – vistas fileja ar kabačiem.

Sastāvdaļas:

  • 2 vistas filejas
  • 4 jaunie kabači
  • 2 tomāto
  • 4 ķiploku daiviņas
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • pētersīļi pēc garšas

Pagatavošana:

Vistas fileju iesāliet un apberiet ar pipariem un tad liek uz pannas cepties saulespuķu eļļā. Tad, kad fileja ir zeltaini brūna, noņemiet to no pannas un ietiniet folijā.

куриные грудки с кабачками

Kabačus sagrieziet nelielos gabalos, tāpat dariet arī ar tomātiem. Atdzesēto vistas fileju sagrieziet nelielos gabaliņos un ķiploku izspiediet caur spiedi.

блюда из кабачка

Lieciet uz pannas kabačus un tomātus, tad pievienojiet ķiploku un garšvielas. Uzlieciet pannai vāku un ļaujiet pasutināties 10 minūtes. 5 minūtes pēc gatavošanās kabačiem pievienojiet vistu.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More