Vīrs pārsteidza ar jauniem salātiem, kas ir tikai no divām sastāvdaļām: tagad tie būs galvenie uz mūsu svētku galda!

edzive

Man nebija ne jausmas, ka tikai no divām sastāvdaļām var pagatavot tik gardus salātus. Ļoti garšīgi! Esam jau vairākas reizes gatavojuši un nolēmām, ka tādi salāti mums noteikti būs uz svētku galda! Recepte ir ļoti vienkārša un ātra. Pat tas, kurš nekad neko nav gatavojis, var tikt galā!

KĀ GATAVOT:

Kalmāri. Mums bija iepriekš vārīti. Tos nepieciešams sagriezt plānās sloksnēs. Kā pagatavot, lai kalmāri kļūtu mīksti, es pastāstīšu raksta beigās.

Un burkāni korejiešu gaumē. Pati gatavoju burkānus. Bet jūs, protams, varat iegādāties arīdzan jau gatavus. Korejiešu burkānu recepti varat atrast ŠEIT. Jūs varat vienkārši sajaukt šīs divas sastāvdaļas un pat neko nepiecienot – vienkārši ļaujiet salātiem pagatavoties! Bet mans vīrs pievienoja mājās gatavotu majonēzi. Sanāca tik garšīgi, ka nebūsiet vīlušies!

Svētku noskaņai salātus pasniedziet skaistā traukā. Lūk, kāds bija mums!

Lai kalmāri būtu mīksti un garšīgi, tie, protams, ir pareizi jāgatavo. Pagatavoju 2 minūtes. Ir arī ilgākā laikā pagatavojami kalmāri, bet es šoreiz par īso versiju. Abos gadījumos kalmāri ir ļoti maigi! Ja jūs gatavojat 5, 10, 15, 20 minūtes …. – tie būs gumijoti!

Vispirms apleju tos ar verdošu ūdeni apmēram 30 sekundes un uzreiz pārlieku ledus ūdenī – tad tās ir ļoti viegli tīrāmas.

RECEPTE:

  • Kalmāri (iepriekš vārīt) – 2 gab.
  • Burkāni korejiešu gaumē – 150 g
  • Majonēze – 1 ēd.k. (neobligāti)

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More