Rosola vietā svētku galdā ceļam salātus “Maigums”

edzive

Sastāvdaļas:

  • 4 olas
  • 250 g vārītās desas
  • 2-3 svaigi gurķi
  • 1-2 kausētie sieriņi
  • 200 g konservēto zirnīšu
  • majonēze
  • korejiešu burkāni dekorēšanai

Pagatavošana:

  1. Uz rupjās rīves sarīvējam olas.
  1. Liekam tās uz šķīvja, izlīdzinām un tīkliņa veidā uzklājam majonēzi.
  1. Sagriežam desu nelielos kubiņos.
  1. Liekam to nākamajā kārtā un atkal pārklājam ar majonēzi.
  1. Sagriežam svaigo gurķi nelielos gabaliņos, liekam pa virsu desai, pārklājam ar majonēzes tīkliņu.
  1. Kausēto sieru sarīvējam uz rupjās rīves.
  1. Liekam to nākamajā kārtā un atkal parklājam ar majonēzi.
  1. Pa virsu liekam zaļo zirnīšu kārtu.
  1. Dekorējam ar korejiešu burkāniem un majonēzi.

Labu apetīti!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More