Sāļā siļķes “kūka”: alternatīva tiem, kuriem negaršo saldumi

edzive

Šī torte būs unikāls aizstājējs klasiskajai siļķei kažokā. Ko tādu vēl nebūsiet baudījuši!

Tās garšas kulminācija slēpjas tortes augšpusē – tā burtiski kūst mutē!

Sastāvdaļas

  • 1 vafeļu kūkas iepakojums;
  • 1 gab siļķe;
  • 3 olas;
  • 2 – 3 burkāni;
  • 100 g cietais siers;
  • 500 g majonēzes.

Pagatavošana

Izvāra olas un burkānus. Siļķi iztīra no asakām un sagriež mazos kubikos.

Tad uz šķīvja uzspiež pirmo majonēzes kārtu un virsū liek vafeles ripuli, tad pārklāj ar majonēzi, pa virsu kārto pusi no siļķes, majonēzi, otru vafeles ripuli, atlikušo siļķi, tad virsū rīvē burkānu, olas, vēl vienu majonēzes slāni un cieto sieru.

Vēlams kūku uz diennakti ielikt ledusskapī, lai tā labāk sasūcas. Vai vismaz 3 h stundas.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More