Pērku malto gaļu un lavašu: gatavoju brīnišķīgas vakariņas (draugi neticēja, ka tik viegli pagatavot)

edzive

Pērku malto gaļu un lavašu: gatavoju brīnišķīgas vakariņas (draugi neticēja, ka tik viegli pagatavot). Pamēģiniet!

  1. Maltā gaļa (man ir tītara) – 400g;
  2. Lavašs – 4 gab.;
  3. Sīpols – 1 gab.;
  4. Tomāts – 1 gab,;
  5. Majonēze – 4 ēdamkarotes;
  6. Zaļie lociņi;
  7. Ķipoloku daiviņas – 1 gab.;
  8. Ola – 1 gab.;
  9. Sezama sēkliņas – pēc garšas;
  10. Sāls, pipari, provansas garšvielas – pēc garšas.

Pagatavošana

Ņemam jebkuru malto gaļu (man ir malta tītara fileja), pievienojam sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus un Provansas garšaugus pēc garšas. Kārtīgi samīca malto gaļu.

Uz apaļa lavaša plānā kārtā izklāj malto gaļu.

Saloka tā lai, sanāk trīsstūrīši. Liek uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru, pārsmērē ar sakultu olu un pārkaisa ar sezama sēklām.

Cep cepeškrāsnī 180 grādos 25 minūtes.

Bļodiņā liek majonēzi un caur ķiploku spiedi izspiestu ķiploku.

Vidu ieziež ar mērci, pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļajiem lociņiem un ieliek tomātu apli.

Tie ir tik garšīgi, un tiem ir tik daudz sulīgu piedevu, ka jūs vienkārši aizmirstat par svietsmaizēm! Cepeškrāsnī, bez eļļas, nu, vienkārši fantastiski! Saglabā recepti un dalies ar draugiem!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More