Penne ar frikadelēm cepeškrāsnī (pilngraudu makaroni)

edzive

Sastāvdaļas

  • Penne no pilngraudu miltiem (makaroni) – 250g
  • Tomāti savā sulā – 700g
  • Piens – 2 glāzes
  • Sviests izkausēts – 1/2 tases
  • Ķiploki – 3 daiviņas
  • Ķiploku pulveris – 1 tējk. 
  • Sīpolu pulveris – 1 tējk. 
  • Oregano – 2 tējk.
  • Sāls – 2 tējk. 
  • Maltā gaļa – 500g
  • Spināti svaigi 
  • Cietais siers 

Pagatavošana

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. No maltās gaļas veido nelielas frikadelītes. Cepšanas formā samaisa visas sastāvdaļas. Formu pārsedz ar foliju. Cep 30-40 minūtes. Izņem formu no cepeškrāsns un visu kārtīgi samaisa. Apkaisa ēdienu ar rīvētu cieto sieru un spinātiem un liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 3-5 minūtēm. (bez folijas). Ļauj ēdienam nedaudz pastāvēt, lai mērce sabiezē un var pasniegt.

Labu apetīti! 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More