1.2K
Sastāvdaļas
- Penne no pilngraudu miltiem (makaroni) – 250g
- Tomāti savā sulā – 700g
- Piens – 2 glāzes
- Sviests izkausēts – 1/2 tases
- Ķiploki – 3 daiviņas
- Ķiploku pulveris – 1 tējk.
- Sīpolu pulveris – 1 tējk.
- Oregano – 2 tējk.
- Sāls – 2 tējk.
- Maltā gaļa – 500g
- Spināti svaigi
- Cietais siers
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. No maltās gaļas veido nelielas frikadelītes. Cepšanas formā samaisa visas sastāvdaļas. Formu pārsedz ar foliju. Cep 30-40 minūtes. Izņem formu no cepeškrāsns un visu kārtīgi samaisa. Apkaisa ēdienu ar rīvētu cieto sieru un spinātiem un liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 3-5 minūtēm. (bez folijas). Ļauj ēdienam nedaudz pastāvēt, lai mērce sabiezē un var pasniegt.
Labu apetīti!