Pēdējā laikā bieži pērku Ķīnas kāpostu: parādu, kādu brīnumu no tā gatavoju!

edzive

Pirmā diētas diena. Es atbrīvojos no visa neveselīgā ēdiena ledusskapī. Bija ļoti garšīgi. 😂👏 Joks! Vai meklējat jaunu Ķīnas kāposta recepti? Jūs to atradāt! Šodien padalīšos ar ļoti garšīgu, ātri pagatavojamo kāpostu ēdienu. Tas izrādās tik garšīgs, ka man pat negribas nekādu gaļu. Un gatavošana aizņem tikai 15 minūtes!

Lieliskas vakariņas vai brokastis! Un šādus kāpostus var ēst arī pusdienās kā piedevu pie gaļas, piemēram vīrieši novērtēs. Tagad gatavosim! Lūdzu, ņemiet vērā, ka preču sarakstu atradīsiet raksta beigās. Es apsolu, ka jums tas patiks! Un ja nē, tad rakstiet komentāros, kāpēc. Es to novērtētu!

Ņemu Ķīnas kāpostu un nogriežu mīksto daļu (var izmantot salātiem).

Vispirms gatavosim mīklu. Olbaltumvielas tiek atdalītas no dzeltenumiem.

Olbaltumvielām pievieno nedaudz sāls un 1 minūti saputo ar mikseri. Mums nav vajadzīgs ārkārtīgi stingrs olbaltums. Pievienoju dzeltenumus un atkal samaisu ar mikseri, bet ar maziem apgriezieniem.

Pievienoju garšvielas (var izmantot jebkuras): melnos piparus, saldo papriku, Provansas garšaugu maisījumu. Sajaucu ar mikseri.

Ķīnas kāpostu iemērcu mīklā, ritinu (lai nokļūst visur).

Un apcep ar augu eļļu sakarsētā pannā minūti (uz vidējas uguns), vai pat mazāk.

Kāpēc es tā daru: ja jūs uzreiz sagriežat ķīniešu kāpostu gabalos, tad tie var sajukt un ir ļoti grūti ar tiem strādāt. Un šādi patiešām ir daudz vieglāk. Kad tas kļūst sarkans, tas ir gatavs.

Nogriežu pāris centimetru biezu gabalu.

Tad darām atkal to pašu: iemērc mīklā, pannā, nogriež gabalu. Bet tas vēl nav viss!

Tad es ielieku kāpostu steikus pannā ar “sārtumu” uz augšu. Pasautē zem slēgta vāka uz lēnas uguns apmēram 5 minūtes. Man patīk ēst tādus kāpostus ar krējumu un zaļumiem, nu, man ļoooti garšo! Kāposti ir neticami maigi, sulīgi un mīksti.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More