Pagaršojot kartupeļus, kas gatavoti burkās, ceptus kartupeļus vairs negribas

edzive

Ir ģimenes, kam nepatīk cepti kartupeļi. Jā – jā, tas var pārsteigt, bet tā mēdz būt. Bērniem pat nav veselīgi tādi kartupeļi, jo tas ir samērā smags ēdiens viņu vēl trauslajiem aizkuņģa dziedzeriem. Šis būs parastās kartupeļu biezputras aizstājējs. 

Sastāvdaļas: 

Pagatavošana: 

Kartupeļus nomizo un sagriež gabaliņos, ieliek bļodā un uzber sāli, piparus. Pieliek ap vienu ēdamkaroti eļļas, samaisa. Atsevišķi uz dēlīša sagriež sīpolu un bekonu. Visas sastāvdaļas sajauc. Burkas no iekšpuses iesmērē ar plānu speķa kārtiņu. Kad burkās saliek visas samaisītās sastāvdaļas, katru burku pārklāj ar foliju. Cep cepeškrāsnī 180 grādos ap 50 minūtes. 
kad kartupeļi ir gatavi, gan garša, gan smarža ir neatvairāma. Viegli, ātri, garšīgi! 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More