Maltās gaļas karbonādes pannā

edzive

Piedāvājumā recepte karbonādēm no maltās gaļas. Ticiet, ka garša neatšķirsies no īstajām karbonādēm. Ja gribas karbonādes, bet nav gaļas un negribas klapēt, tad iesaku izmēģināt šo recepti. 

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai

Panēšanai

  • Olas
  • Milti

Sastāvdaļu daudzums pēc izvēles

Pagatavošana

Svarīgi lai maltā gaļa būtu bieza. Maltai gaļai pievieno sāli, piparus. Citu neko nevajag pievienot, savādāk būs kotlešu garša. No maltās gaļas izveido bumbiņas. Gaļas bumbiņas ar slapjām rokām saspiež plakanas – ap 0,5 cm. Izveido karbonādes formu. Trauciņā iesit olas, otrā traukā ieber miltus. Uzmanīgi, ar abām rokām, apviļā karbonādi miltos un tad olā. Cep eļļā. Ja panēšanas laikā tās plīst, tad tas nekas, cepoties uz pannas tās sacepsies kā īstas karbonādes. 
Kad viesi vai ģimene tās ēdīs, neviens nesapratīs, ka tās ir gatavotas no maltās gaļas. 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More