“Krēmīgie” cukini – neticami garšīgi un sezonā var ēst kaut katru dienu!

edzive

Kabacīši jeb cukini sanāk ārkārtīgi maigi un gatavošana ir ļoti vienkārša, ātra un pannā. Ēdiens būs lieliski piemērots kā papildu uzkoda vai piedeva. Ķiploki un dilles piešķir neaprakstāmua romātu, savukārt krēmveidīgā garša neaizmirstamu baudījumu. Nekad neaizmirstiet iekaisīt miltus, jo tieši tie padara ēdiena konsistenci baudāmu.

Sastāvdaļas

  • 500g cukini
  • 100ml saldā krējums
  • 1 – 1,5 ēdamkarotes miltu
  • 1 – 2 ķiploku daivas
  • dilles
  • sāls, pipari
  • eļļa

Pagatavošana

Jaunos kabacīšus nomazgā, nosusina un sagriež aptuveni 1×1 cm lielos kubiņos. Tad uzsijā miltus un kārtīgi tos apviļā. Tad kabacīšus liek uz pannas un apcep eļļā līdz parādās zeltaini brūna garoziņa. Tad pievieno saldo krējumu un visu samaisa. Tad uz nelielas uguns ļauj gatavoties līdz saldais krējums sabiezē. Visbeidzot pievienojiet sakapātas dilles un smalcinātu ķiploku. Labu apetīti!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More