Visbiežāk gaļu mēs marinējam ar ūdeni, mazliet etiķa, garšvielām, citrona sulu utt. Katram ir savi knifi, bet šodien piedāvājam Jums gaļas marinēšanas recepti brazīļu gaumē.
Sastāvdaļas
- 700g liellopa gaļas
- 200ml baltvīna
- 100ml baltais vīna etiķis
- 100ml olīveļļas
- 1 tējkarote rozmarīna
- 1 tējkarote sāls
- 5 melnie pipari
Pagatavošana
Sākumā savienojiet trīs sastāvdaļas: vīna etiķi, vīnu un olīveļļu. Tad pievieno rozmarīnu un piparus. Marinādei gaļai ir gatava! Visu samaisa un un ieliek gaļu marinādē uz 2 stundām. Ja vēlaties intensīvāku garšu, tad var atstāt ilgāk.
![говядина по-бразильски](https://sovkusom.ru/wp-content/uploads/recepty/g/govyadina-zapechennaya-v-duhovke/1.jpg)
Ņemiet cepamo trauku, ielieciet gaļu un aplejiet ar ceturto daļu marinādes. Tad apklājiet gaļu ar cepamo papīru, bet uz cepamā papīra uzberiet rupjo sāli.
![говядина по-бразильски](https://sovkusom.ru/wp-content/uploads/recepty/g/govyadina-zapechennaya-v-duhovke/2.jpg)
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 195 grādiem un cepiet gaļu pusstundu.
![говядина по-бразильски](https://sovkusom.ru/wp-content/uploads/recepty/g/govyadina-zapechennaya-v-duhovke/3.jpg)