Kā es gatavoju sulīgas karbonādes no jebkuras gaļas: tagad daru tikai tā!

edzive

Karbonādes, kas gatavotas pēc šīs receptes vienmēr būs gardas, gaisīgas un sulīgas. Šī shēma patiešām strādā, lai gaļa izdotos perfekta.

Sastāvdaļas

  • 400g gaļa
  • 4 olas
  • 100g kviešu milti
  • garšvielas pēc izvēles
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

Ņemiet jebkuru gaļu – vistu, cūku, liellopu, tītaru. Sagrieziet to aptuveni 1cm biezās šķēlēs.

отбивные

Gaļu izklapē, lai sanāktu aptuveni tik biezas šķēles.

отбиваю мясо

Gaļu apkaisa ar sāli, pipariem un ķiploku pulveri. Protams, variet izmantot jebkādas garšvielas.

как приготовить отбивные

Olu dzeltenumus atdala no olu baltumiem.

желтки

Lūk, arī karbonādes āķis – olbaltumam pievieno nedaudz sāls un to ar mikseri sakuļ.

белки

Ņem gaļas šķēli, vispirms to iemērc olu dzeltenumā, pēc tam miltos un pēc tam saputotajā olas baltumā. Tad karbonādi liek uz uzkarsētas pannas un cep uz vidējas uguns.

отбивные на сковороде

Vislabāk cept aptuveni 3 minūtes. Viss ir atkarīgs no tā, kāda veida gaļu gatavojiet.

рецепт отбивных

Lūk, arī rezultāts!

воздушные отбивные

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More