Pēc šīs receptes vakariņas būs ātri un viegli pagatavojamas. Kotletes sanāk vieglas un sulīgas, it īpaši, ja ņem vistas malto gaļu.
Sastāvdaļas:
- Malta gaļa – 500g
- Sāls, pipari, itāļu garšviela – 1 tējk.
- Olas – 2gb
- Kausētais siers – 100g
- Tomāts – 1gb
- Majonēze – 1 ēd. kar.
Pagatavošana:
Kārtīgi samīca malto gaļu, pievieno sāli, piparus, itāļu garšvielas un samaisa.
![выращивание перцев в открытом грунте](https://takprosto.cc/wp-content/uploads/r/recept-kotlet-s-syrom/2.jpg)
Uzvāra olas, sarīvē atsevišķā traukā. Turpat pievieno kausēto sieru.
![выращивание перцев в открытом грунте](https://takprosto.cc/wp-content/uploads/r/recept-kotlet-s-syrom/3.jpg)
Tomātu sagriež smalkos kubiciņos un pievieno olu – siera masai.
![выращивание перцев в открытом грунте](https://takprosto.cc/wp-content/uploads/r/recept-kotlet-s-syrom/4.jpg)
Uzber sāli, piparus un pievieno majonēzi. Ja nepatīk majonēze, tad var pievienot grieķu jogurtu.
![выращивание перцев в открытом грунте](https://takprosto.cc/wp-content/uploads/r/recept-kotlet-s-syrom/5.jpg)
Visu samaisa viendabīgā masā. Cepamajā formā ieklāj foliju, liek uz tās plācenīšus no maltās gaļas, bet virsū liek siera masu kopā ar olām un tomātiem.
![выращивание перцев в открытом грунте](https://takprosto.cc/wp-content/uploads/r/recept-kotlet-s-syrom/6.jpg)
Liek cepeškrāsnī 180 grādos uz 30 minūtēm. Pasniedz siltas, bet arī aukstas ir garšīgas.
![выращивание перцев в открытом грунте](https://takprosto.cc/wp-content/uploads/r/recept-kotlet-s-syrom/7.jpg)
![выращивание перцев в открытом грунте](https://takprosto.cc/wp-content/uploads/r/recept-kotlet-s-syrom/8.jpg)