Šajos salātos ir viena no manām mīļākajām garšu kombinācijām. Varbūt šo salātu garša nav pavisam ierasta, bet man – neticami garšīga!

edzive

Tautas gudrība – «cik cilvēku, tik garšu» – ir pilnīgi pareiza!

Tātad, sāksim: vārītu vistas fileju sagriežam strēmelītēs vai sadalām šķiedrās. Olas sagriežam kubiņos. Sieru sarīvējam uz rupjās rīves. Rozīnes un žāvētas plūmes aplejam ar verdošu ūdeni, pēc tam nosusinām ar dvieli. Žāvētās plūmes sagriežam nelielos gabaliņos. Valriekstus arī sagriežam gabaliņos. Pāris ķiploka daiviņas sasmalcinām sev ērtā veidā.

Visus sagatavotos produktus liekam bļodā, samaisām, pievienojam sāli un piparus pēc garšas un… mūsu salāti ir gatavi!
Tos uzreiz var pasniegt uz galda.

Sastāvdaļas:

  • 300 g vistas filejas
  • 3 vārītas olas
  • 100 g žāvētu plūmju
  • 50 g rozīņu
  • 70 g valriekstu
  • 150 g cietā siera
  • 2–3 ķiploka daiviņas
  • majonēze mērcei
  • sāls pēc garšas
  • zaļumi dekorēšanai

🔺 Man tiešām ļoti interesē, ko jūs domājat par šiem salātiem, jo sastāvdaļu kombinācija, patiešām, nav pavisam ierasta, bet man – salāti ir ļoti garšīgi! Bet kā ar jums?!


You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More