Vieni no iecienītākajiem salātiem, kurus gatavoju viesiem!
Pagatavošana:
Sakuļu olas bļodā, pievienoju sāli un nedaudz melno piparu. Tad pieberu pa ēdamkarotei miltu un cietes (tā pankūciņas sanāk plānas un neplīst, bet salātos izskatās apetītlīgāk). Kārtīgi samaisu, lai nebūtu kunkuļu.

Cepu plānas pankūciņas uz pannas ar nelielu daudzumu eļļas. Sanāk apmēram 5–6 gabalas. Gatavās pankūciņas lieku kaudzītē, sarullēju un sagriežu plānās strēmelēs.


Arī gurķus sagriežu plānās strēmelēs.

Vistu es izcepu cepeškrāsnī (bet var arī vienkārši novārīt). Saplūkāju mazos gabaliņos.

Sīpolu sagriežu pusgredzenos un apcepu nelielā daudzumā augu eļļas, līdz tas kļūst mīksts. Salātiem pievienoju tieši apceptu sīpolu – tas piešķir ļoti interesantu garšu!

Visas sastāvdaļas sajaucu un pievienoju majonēzi. Un viss – var pasniegt!
Sastāvdaķas
- Olas – 4 gab.
- Vistas fileja (cepta vai vārīta) – 200 g
- Gurķi – 3 gab.
- Sīpols – 1 gab.
- Miltu – 1 ēd.k.
- Ciete – 1 ēd.k.
- Majonēze – 3 ēd.k. (var izmantot jogurta mērci majonēzes vietā)
- Pipari
- Sāls
- Labākais brokastu ēdiens bērniem. Pagatavojams 5 minūtēs
- Šos salātus gatavosi visu ziemu: “Kāpostu kraukšķis”
- Kartupelis — latviešu ēdienu karalis! 6 vienkārši un garšīgi veidi, kā tos pagatavot, pat ja nav lielas vēlmes stāvēt pie plīts
- Pievienoju frikadeles rīvētiem kabačiem. Gatavoju gardas vakariņas visai ģimenei (dalos ar recepti)
- Kā mamma iemācīja, tā jau 16 gadus arī gatavoju. Svaigo tomātu sagatavošana ziemai vai tomātu mērce “Uguntiņa” ziemas krājumiem. Vienkārša recepte





