Šādu sviestu pievienoju dažādiem ēdieniem – gan gatavošanas laikā, gan jau gataviem ēdieniem. Var pasniegt ar makaroniem, pievienot cepšanai (pīrāgiem un maizei), izmantot dažādās mērcēs vai vienkārši uzlikt uz svaigas vai grauzdētas maizes un baudīt ar tēju. Ļoti garšīgi! 😋
🔹 Pagatavošana:
Dilles nomazgāju un rūpīgi nosusinu. Pēc tam smalki sagriežu (kātiņus neizmantoju).
Sviestu izņemu no ledusskapja iepriekš, lai tas kļūtu mīksts. Pievienoju tam sasmalcinātās dilles, nedaudz rīvētas citrona miziņas un melnos maltos piparus. Var pievienot arī muskatriekstu vai nedaudz kaltēta ķiploka. Ja vēlas, var viegli pievienot sāli. Visu rūpīgi samaisu.




🔹 Uzglabāšana:
Sviestu lieku uz folijas un satin rullītī. Uzglabāju ledusskapī apmēram nedēļu. Ja vēlos saglabāt ilgāk, ielieku saldētavā – tur tas var glabāties līdz diviem mēnešiem.
Izmēģiniet – tas ir lielisks papildinājums dažādiem ēdieniem! 🍞🥖🍝
- Pufīgas pankūciņas bez rauga, uz kefīra bāzes un bez olām. Kā padarīt pankūciņas gaisīgas — 3 noslēpumi (parādu)
- Ko vajag ēst asins veselībai
- Slavenā bezē RULETE! Pati veiksmīgākā recepte!
- Kā pareizi pagatavot biezpiena plāceņus: 5 visbiežāk pieļautās kļūdas
- Pīrāgs no lavaša ar āboliem (ātri, vienkārši un mīklu gatavot nevajag)