Kāpostu lapas panējumā: garšīga uzkoda 15 minūtēs!

edzive

No kāpostu lapām var pagatavot ļoti garšīgu uzkodu, kas garšos gan mājiniekiem, gan viesiem. Ēdiena pagatavošanai nav vajadzīgas daudzas sastāvdaļas un daudz laika.

Sastāvdaļas

  • 1 kāpstgalviņa;
  • Pustējkarote sāls;
  • 3 olas;
  • 4 ēdamkarotes majonēzes;
  • 3 ēdamkarotes miltu;
  • Garšvielas pēc gaumes.

Pagatavošana

Katlā uzvāra ūdeni un verdošā ūdenī iemērc kāpostgalvu. Tad no kāpostgalvas atdala lapas. Bļodā samaisa olas un majonēzi, pievieno miltus, sāli un garšvielas. Kāpostu lapas sagriež 2 – 3 daļās un apviļā mīklā. Tad lapas liek uz pannas un apcep līdz tās ir zeltaini brūnas.

Un uzkoda ir gatava! Ja radās jautājumi skatitieties videorecepti!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More