Salāti “Kaija”: var gatavot kaut vai katru dienu!

edzive

Šie salāti it ļoti vienkārši un pagatavojami no viegli pieejamiem produktiem. Salātus var pasniegt kopā ar ceptu gaļu vai arī uzlikt uz svētku galda. Tie ir pagatavojami ar majonēzi, bet ar mērci var variēt.

Pagatavošana:

  • 5 olas;
  • 150 g cietā siera;
  • Sīpolloki;
  • 1 bundžā koservēto zirnīšu;
  • Majonēze;
  • Sāls un pipari pēc garšas.

Lasi arī: Tostermaizes trubiņas

Pagatavošana

Olas novāra vismaz 10 minūtes, tad tās atdzesē, nomizo un sagriež kubiciņos. Tad olai pievieno zaļos zirnīšus, sarīvē cieto sieru, sagriež lokus (var arī aizstāt ar sīpolu) un pievieno sāli un piparus. Tad visu sajauc ar majonēzi.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More