Kārtainie salāti ar āboliem, sieru, olu un vārītu burkānu

edzive

Šie salāti būs kā viegla uzkoda. Sastāvā nav gaļas. 

Sastāvdaļas: 

Pagatavošana:

Ābolus salātiem vislabāk rīvēt pēdējos, jo tie ātri paliek melni. Lai palēninātu melnēšanu, apsmidzina ābolus ar pusi citrona sulu un samaisa. Uzvāra burkānus un olas. Sarīvē sieru, olas un burkānus. Priekš salātu kārtošanas ņem skaistu bļodiņu, vislabāk, ja tā būs caurspīdīga, lai var redzēt krāsainās kārtas. Kārto salātus. Kā pirmos liek burkānus, apsmērē ar majonēzi, tad ābolus, sieru, olas. Katru kārtu apsmērē ar majonēzi. Majonēzes daudzums atkarīgs no jūsu vēlēšanās. Kad ir izliktas četras kārtas un ja trauks atļauj un vēl ir sastāvdaļas, tad turpina kārtot kārtas tādā pašā secībā. Salātus var kārtot arī porciju trauciņos. Pirms pasniegšanas ieliek ledusskapī uz stundu lai savelkas. Labu apetīti! 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More