Vistas stilbiņi pienā

edzive

Neaizstājams ikdienas un svētku galda viesis – vistas gaļa. Vai būsiet kādreiz mēģinājuši vistu pagatavot šādi?

Sastāvdaļas

  • 1kg vistas stilbu
  • 500ml piena
  • 4 sīpoli
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 2 lauru lapas
  • sojas mērce, sāls, pipari, ķiploki

Pagatavošana

Sojas mērcei pieliek sāli, kā arī piparus. Nomizo un sapresē klāt ķiploku daiviņas. Gaļu aplej ar pikanto maisījumu un atstāj uz 60 minūtēm. Dziļā pannā uzkarsē sviestu un leik virsū gaļu un apcep. tad keramikas traukā liek gaļu, uzlej marinādi, liek smalcinātu sīpolu un visu aplej ar pienu. Pievieno lauru lapu. Liek 180 grādos uz 90 minūtēm.

Pēc cepšanās gaļu var atstāt krāsnī vēl 30 minūtes.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More