Vistas stilbiņi lavašā: pusdienas, kas pazūd uzreiz un gatavojas viens un divi!

edzive

Vistas gaļa izdodas mīksta un kūst mutē, jo gatavojas savā sula, savukārt lavašs ir piesūcināts ar vistas aromātikso buljonu un ēdiens izdodas pārsteidzoši gards un smaržīgs.

Sastāvdaļas:

  • Lavašs -1 gab.
  • Vistas gaļa – 1,5 kg.
  • Sāls – 1,5 tējk
  • Sinepes – 1 tējk
  • Citronu sula – 2-3 ēdamk.
  • Skābais krējums – 3 ēd.k.
  • augu eļļa – 3 ēdamk.
  • Melnie pipari – pēc garšas

GATAVOŠANAS METODE

Sākumā sagatavosim vistu stilbiņus, to svars ir 1,5 kg, sagriež 2 daļās, ja vēlaties, varat atdalīt no kauliem. Liek bļodā, pievieno 1,5 tējk. sāls, izlaiž caur presi 5-6 ķiploka daiviņas, pievieno 3 ēd.k. skābā krējuma un 3 ēd.k. augu eļļas.

Pievieno 1 tējk. sinepes, pievienoju asās krievu sinepes, un pievienoju 2 ēd.k. citronu sulu, es izmantoju jau sagatavotu citronu sulu. Visu kārtīgi samaisa un atstāj uz vismaz 1 stundu.

Ņemam cepešpannu, ieziežam ar eļļu, uzliekam lavašu uz cepešpannas, nogriežam daļu lavaša un atkal liekam apakšā. Tagad mēs kārtojam traukā vistu un pārklājam ar atlikušo lavašu.

Pārlej ar skābo krējumu vai augu eļļu. Trauku noteikti pārklājiet ar foliju un lieciet uzkarsētā cepeškrāsnī un cepiet 200 grādos līdz gatavībai 1 stundu, vai arī vadieties pēc savas cepeškrāsns, jums var būt nepieciešams vairāk vai mazāk laika. Izņemam no cepeškrāsns, ja vēlas, virsū var uzkaisīt sieru un atkal likt cepeškrāsnī uz 5-10 minūtēm. Es pasniedzu šādi.

Pagatavo arī:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More