3.7K
Maigas, sulīgas un ļoti garšīgas kotletes uz kefīra bāzes būs lielisks ēdiens uz jūsu galda. Pamēģiniet!
Sastāvdaļas
- 400g cūkgaļas
- 300ml kefīra
- 2 ēdamkarotes rīvmaizes
- 1 ola
- 1 mazs sīpols
- dilles
- sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
Sīpolu sakapā, dilles arī, visas sastāvdaļas lieciet dziļā traukā. Sāls un pipari pēc garšas.
Visu kārtīgi samīca, pēc vajadzības var pievienot vēl mazliet kefīra, lai masa nebūtu pārāk sausa.
Uz pannas lej saulespuķu eļļu un kotletes sākumā apbrūnina uz lielākas, tad uz mazākas uguns. Tā kotletes būs sulīgas.
Cepiet aptuveni 3 – 4 minūtes no katras puses.