Šis ir tik gardi, ka gribas gatavot katru dienu! Vienā piegājienā pagatavoju daudz, lai pietiktu visai nedēļai

edzive

Iznāk ļoti garšīga un ātri pagatavojama ruletīte Protams, var izmantot jebkuru pildījumu, bet man vislabāk garšo ar maltu vistas gaļu. Iesaku visiem izmēģināt šo recepti! Recepte patiešām ir ideāla! Ruletīte vienmēr sanāk ļoti garšīga. Un to ir ļoti viegli pagatavot.

Pagatavošana

Vienu sīpolu sarīvēju tieši maltās gaļas bļodā, vai arī iepriekš kopā ar gaļu to var samalt gaļasmašīnā.

Malatajai gaļai pievienoju nelielu daudzumu sakapātu pētersīļu un lociņu.

Pēc garšas pievienoju sāli un piparus, un kārtīgi samaisu.

Uz rupjas rīves sarīvēju sieru.

Ņemu lavaša sloksni un sagriežu uz pusēm.

Uz pirmās lavaša sloksnes uzkaisa sieru un tai virsū uzliek otru sloksni.

Uz otrās lavaša sloksnes izlīdzina malto gaļu.

Tad malto gaļu apkaisa ar maltu papriku un sarullē rullītī.

Ruleti liek uz cepamās plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs. To apsmērē ar sakultu olu.

Tad ruleti liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes 180 grādos.

Pēc 30 minūtēm ruleti izņem no cepeškrāsns.

Gatavs!

Sastāvdaļas:

  • Plāns lavašs – 1 gab. (200 gr.)
  • Maltā vistas gaļa – 500 gr.
  • Siers – 200 gr.
  • Sīpoli – 1 gab.
  • Pētersīļi, sīpolloki – 30 gr.
  • Saldā paprika (malta) – 50 gr.
  • Sāls, pipari – pēc garšas.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More