Mini picas no tā, kas palicis ledusskapī

edzive

Ļoti bieži mūsu ledusskapji ir pārpilni ar dažādiem produktu pārpalikumiem un, iespējams, grūti saprast ko lai ar tiem iesāk. Tomēr ir lielisks risinājums – picas pagatavošana! Šī būs lieliska ātrās picas pagatavošanas ideja, ko var pasniegt kopā ar jebkuru karsto dzērienu vai pat ēst kā atsevišķu maltīti. Gatavosim mini picas krāsnī no rauga mīklas. Pildījumam varat izvēlēties jebkurus aukstās gaļas izstrādājumus.

Sastāvdaļas

  • 1 glāze ūdens
  • 2 tējkarotes sausā rauga
  • 5 tējkarotes cukura
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 tējkarote garšvielu
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2,5 – 3 glāzes kviešu miltu

Pildījums

  • 8 vistas nageti
  • 2 paprikas
  • 150 g cietā siera

Mērce

  • 15 % krējums 2 ēdamkarotes
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 ēdamkarote tomātu pasta

Pagatavošana

Mīkla ir pagatavojama ļoti vienkārši. Ūdeni uzkarsē līdz 40 grādiem un pievieno tam sauso raugu. Kādu laiku atstājiet, lai tas noreaģē. Tad pievieno cukuru – tas arī palīdzēs raugam labāk izšķīst! Tad mīklā iesijā miltus un mīklu ar dakšiņu samaisa. Mīklai pievieno jebkādas garšvielas – tās mīklai piešķirs interesantu krāsu un bagātīgāku garšu.

Mīklai pievieno augu eļļu. Pievieno sāli, vēl miltus un mīklu mīca uz galda. Tad mīklu sadala vienādās 6 daļās.

Pagatavojiet mērci – sajauciet krējumu, majonēzi un tomātu pastu.

Uz cepamās plātes liek pergamentu un sagatavotās picas veidnes. Tajās ar roku iespiež iedobītes un ieliek mērci.

Tad picās saliek pārējās sastāvdaļas un liek 170 grādos aptuveni 30 minūtes.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More