Kotletes vairs necep: samaisa trīs veidu malto gaļu un liek cepeškrāsnī

edzive

Ceptas kotletes  vairs negribēsies, kad izmēģināsiet šo recepti. Atliek sajaukt trīs veidu malto gaļu un ielikt cepeškrāsnī – tādas pusdienas vai vakariņas paliks atmiņā ilgi. 

Sastāvdaļas

  • Pētersīļi – 150g
  • Siers – 50g
  • Ķiploks – 2 daiviņas
  • Sāls – 1 tējk. 
  • Salds krējums – 50ml
  • Cūkas, liellopu maltā gaļa – 600g
  • Auzu pārslas – 50g
  • Olas – 1gb
  • Sāls – 2 tējk. 
  • Pipari – 1/2 tējk. 
  • Vistas fileja – 350g

Lasi arī: Ātrie dārzeņu salāti, kurus gatavo desmit minūtes pirms viesu ierašanās

Pagatavošana

Vistas malto gaļu pagatavo blenderī. Kopā ar vistu sasmalcina pētersīļus, sieru, ķiploku, sāli un saldo krējumu.

Cūkas -liellopu maltai gaļai pievieno auzu pārslas, olu, sāli un piparus. Pārslas noturēs gaļā mitrumu, padarot malto gaļu sulīgu. Taisa kotletes no cūkas – liellopu maltās gaļas. Katrai vidū uztaisa tādu kā bedrīti, kur liek vistas malto gaļu. Liek cepeškrāsnī 180 grādos uz 35 minūtēm. Vislabāk pasniegt ar svaigiem zaļumiem, tomātiem un gurķiem. 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More