Ceptas kotletes vairs negribēsies, kad izmēģināsiet šo recepti. Atliek sajaukt trīs veidu malto gaļu un ielikt cepeškrāsnī – tādas pusdienas vai vakariņas paliks atmiņā ilgi.
Sastāvdaļas
- Pētersīļi – 150g
- Siers – 50g
- Ķiploks – 2 daiviņas
- Sāls – 1 tējk.
- Salds krējums – 50ml
- Cūkas, liellopu maltā gaļa – 600g
- Auzu pārslas – 50g
- Olas – 1gb
- Sāls – 2 tējk.
- Pipari – 1/2 tējk.
- Vistas fileja – 350g
Lasi arī: Ātrie dārzeņu salāti, kurus gatavo desmit minūtes pirms viesu ierašanās
Pagatavošana
Vistas malto gaļu pagatavo blenderī. Kopā ar vistu sasmalcina pētersīļus, sieru, ķiploku, sāli un saldo krējumu.
Cūkas -liellopu maltai gaļai pievieno auzu pārslas, olu, sāli un piparus. Pārslas noturēs gaļā mitrumu, padarot malto gaļu sulīgu. Taisa kotletes no cūkas – liellopu maltās gaļas. Katrai vidū uztaisa tādu kā bedrīti, kur liek vistas malto gaļu. Liek cepeškrāsnī 180 grādos uz 35 minūtēm. Vislabāk pasniegt ar svaigiem zaļumiem, tomātiem un gurķiem.