Kabaču torte ar sēņu pildījumu. Katrs kumosiņš kā baudījums

edzive

Kurš ir teicis, ka tortei obligāti jābūt saldai? Termins torte jau labu laiku atpakaļ ieguvis arī uzkodu stāžu. Kabaču vai cukini kūka ar ceptu sēņu slāņiem un siera mērci… Šis būs gadījums, kad ēdiens no galda pazudīs pāris sekunžu laikā!

Sastāvdaļas:

  • 700g kabaču
  • 3 olas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 – 3 sīpoli
  • 500g šampinjoni
  • 150g krējuma
  • 50ml saulespuķu eļļas
  • 2 ķiploku daivas
  • 50g cietais siers
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • dilles pēc garšas

Pagatavošana:

  • Kabaci sarīvē un nospiež sulu.
  • Bļodā pievieno miltus, olas, sāli, pirparus un visu kārtīgi samaisa.
как приготовить кабачковый торт
  • No iegūtās masas uz pannas sacepiet pankūkas.
как приготовить торт из кабачков
  • Atsevišķi apcep sakapātus sīpolus un smalki sagrieztas sēnes. Pievienojiet sāli un piparus.
как приготовить овощной торт
  • Tad krējumu samaisiet ar smalcinātām dillēm un caur ķiplokspiedi krējumā iespiediet ķiploku.
как приготовить торт из овощей
  • Kārtojiet pankūkas un katru kārtu pa vidu apziež ar krējumu un pa virsu liek sēnes. Kūku dekorē pēc sirds patikas ar rīvētu cieto sieru un apkaisa ar dillēm. Liek ledusskapī uz 2 stundām atdzesēties.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More