Kā pagatavot makaronus DIVREIZ garšīgākus (vienkārši ūdenī vārīti makaroni ir pagātne)

edzive

Cepti makaroni ar vistu un dārzeņiem uz pannas. Garšīgs, sātīgs un ātrs ēdiens, ko patagavot visai ģimenei!

Sastāvdaļas:

  • Makaroni – 450 g;
  • Vistas fileja – 250 g;
  • Sīpols – 1 gab.;
  • Burkāni – 1 gab.;
  • Selerijas kāti – 1-2 gab.;
  • Paprika – 1 gab.;
  • Augu eļļa – 3-4 ēd.k.;
  • Malti melnie pipari;
  • Sāls.

Pagatavošana:

Lai makaroni iegūtu vēl izteiktāku un labāku garšu, pirms gatavošanas tie nelielā eļļas daudzumā uz pannas ir jāabrūnina nepārtraukti tos maisot.

Pirms makaronu apcepšanas es strēmelēs sagriezu vistas fileju un dārzeņus – burkānus, papriku un seleriju kātus. Protams, ja neesat iecienījuši seleriju, tad šo dārzeni variet nepievienot, bet mūsu ģimenē ar lielāko prieku to ēdam un šajā ēdienā tas ir ļoti iederīgs!

Tad pusgredzenos vēl sagriež sīpolu.

Tad tos liek iepriekš uzkarsētā pannā un aptuveni minūti apbrūnina.

Tad pievieno sagriezto vistas fileju, sāli, melnos piparus un uz palielas uguns gatavoju vēl pāris minūtes nepārtraukti maisot.

Kad gaļa kopā ar sīpoliem apcepusies, tad pievieno dārzeņus un tāpat uz palielas uguns cep, kamēr tie ir gatavi.

Pa to laiku neaizmirsu apcept un apmaisīt arī makaronus. Kad makaroni kļūst šādi, tad tie ir gatavi un tiem jāpievieno ūdens.

Ūdeni lej tik daudz, lai aptuveni tas būtu vienu centimetru virs makaroniem. Pievieno sāli un vāra zem vāka tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma.

Šādā veidā pagtavoti makaroni nekad nebūs saķepuši un salipuši, turklāt tie patiešām ir daudz garšīgāki nekā ierasti ūdenī novārīti makaroni.

Starp citu makaronus var ēst arī šādus, tomēr tad, kad pievienosiet apcepto vistu un dārzeņus, tad tie patiešām būs DIVREIZ garšīgāki!

Visu kārtīgi samaisa, mazāk kā minūtīti vēl kopā pasautē un pasniedz!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More