Kā labāk cept veselu gaļas gabalu cepeškrāsnī

edzive

Visbiežāk gaļu mēs marinējam ar ūdeni, mazliet etiķa, garšvielām, citrona sulu utt. Katram ir savi knifi, bet šodien piedāvājam Jums gaļas marinēšanas recepti brazīļu gaumē.

Sastāvdaļas

  • 700g liellopa gaļas
  • 200ml baltvīna
  • 100ml baltais vīna etiķis
  • 100ml olīveļļas
  • 1 tējkarote rozmarīna
  • 1 tējkarote sāls
  • 5 melnie pipari

Pagatavošana

Sākumā savienojiet trīs sastāvdaļas: vīna etiķi, vīnu un olīveļļu. Tad pievieno rozmarīnu un piparus. Marinādei gaļai ir gatava! Visu samaisa un un ieliek gaļu marinādē uz 2 stundām. Ja vēlaties intensīvāku garšu, tad var atstāt ilgāk.

говядина по-бразильски

Ņemiet cepamo trauku, ielieciet gaļu un aplejiet ar ceturto daļu marinādes. Tad apklājiet gaļu ar cepamo papīru, bet uz cepamā papīra uzberiet rupjo sāli.

говядина по-бразильски

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 195 grādiem un cepiet gaļu pusstundu.

говядина по-бразильски

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More