Es vienkārši izklapēju vistu sirdis un cepu tās pannā kā karbonādes, bet tikai 2 minūtes (nu ļoti interesanta recepte)

edzive

Neviens netic, ka tās ir sirdis. Sanāk tik garšīgi un neparasti, ka cilvēki pēc pirmā kumosa jautā recepti. Šādas “sātīgas” karbonādes var pagatavot pusdienām un svētku galdam! Ļoti oriģināli.

Šodien vēlos padalīties ar nebanālu vistas sirsniņu recepti. Diemžēl ļoti maz cilvēku gatavo tieši šādi. Esmu pārliecināta, ka šis gaļas ēdiens jums ļoti patiks. Ikviens ēd šīs sirsniņas (pārbaudītas daudzas, daudzas reizes) un arī bērni! Viņi domā, ka ēd mini karbonādes.

Pat mana vīramāte bija pārsteigta par šo recepti un prasīja, kā es tās pagatavoju recepti. Tad sākam gatavot! Vistu sirdis notīrām no membrānām, nogriežam tūbiņas un gareniski sagriežam ne līdz galam. Iesaku nenogriezt taukus, garšos labāk.

“Siržu” filejas izklāju pa 2-4 rindām vienu no otras nelielā attālumā.

Pārklāj ar pārtikas plēvi un izklapē ar āmuriņu no vienas puses. Tas ir ļoti ātri. Jums nav nepieciešams to darīt ilgu laiku.

Vajadzētu iegūt šādu rezultātu.

Gaļu pārlieku dziļā bļodā. Sāli pievienoju pēc garšas un pievienoju savas iecienītākās garšvielas (es izmantoju kaltētu ķiploku, nedaudz muskatriekstu, kaltētu ingveru). Visu sajaucu.

Atsevišķā bļodā iesit 2 vistu olas un pievieno nedaudz ūdens. Olas sakuļ. Jūs varat pievienot nedaudz sāls.

Sakultās olas pievieno gaļai un kārtīgi samaisa.

Ņemu vienu fileju ar divām dakšiņām, iemērcu miltos, tad atkal bļodā (iemērc olā) un vēlreiz miltos.

Lieku sakarsētā pannā ar augu eļļu.

Miltos var apviļāt vienu reizi, bet man vislabāk patīk, ja to dara divas reizes. Liekas, ka tā sanāk garšīgāk.

Miltu vietā varat izmantot rīvmaizi. Cep uz vidējas uguns pa minūtei no katras puses (līdz zeltaini brūnai krāsai). Novietojiet karbonādes uz papīra dvieļa. Kā jums patīk šī neparastā recepte? Priecāšos par like un komentāriem!

Sastāvdaļas

Vistas sirdis – 800 gr.

Olas – 2 gab.

Ūdens – 30 ml.

Garšvielas pēc garšas. Man ir: kaltēti ķiploki, melnie pipari, muskatrieksts, ingvers, sāls.

Augu eļļa – cepšanai.

Milti – panēšanai.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More