Cūkgaļa granātābolu mērcē – ļoti garšīga piedeva tikai 30 minūšu laikā

edzive

Šī būs laba piedeva gan kartupeļiem, gan makaroniem. To var ēst arī tikai ar maizi. 

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa – 500g
  • Sīpols – 1gb
  • Granātābolu sula – 3 ēd. kar. 
  • Eļļa – 2 ēd. kar. 

Pagatavošana

Smalki sagriež gaļu – jo mazāki gabaliņi, jo ātrāk pagatavosies. Liek uz pannas un cep. Smalki sagriež sīpolu, pievieno gaļai uz pannas. Pievieno nedaudz ūdens un granātābolu sulu. Ja granātābolu sula nav pietiekami skāba, tad pievieno nedaudz citronu sulu. Svarīgi, lai gaļa sanāk skābi – salda. Pēc garšas uzber sāli un piparus. 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More