3K
Pildītā paprika ir ārkārtīgi gards un interesants ēdiens. Šī recepte ir unikāla ar to, ka paprikas pildījums ir interesants.
Sastāvdaļas
- 1 sīpols
- 450 g cūkgaļas maltā gaļa
- 1 tējkarote sāls
- pipari pēc garšas
- 200 ml tomātu mērce
- 200g biezpiens
- 80g cietais siers
- 1 ola
- zaļumi pēc garšas
- 4 paprikas
- 1 lavaša šķēle
- 100g mocarellas siera
Pagatavošana
Vispirms sasmalcina sīpolu un tad sajauc kopā ar malto gaļu un tomātu mērci. Maltā gaļa nedrīkst būt ne par slapju, ne par sausu. Siera pildījuma kārtai sajauciet rīvēto sieru ar piezpienu, garšaugiem un olu. Lavašu sagriež nelielos kvadrātos. Papriku iztīra no sēklām. Tad paprika sāk kārtot šādas kārtas: maltā gaļa, lavašs, siera kārta, lavašs, maltā gaļa utt. Augšpusē uzlieciet mocarellas siera kārti un lieciet papriku cepeškrāsnī uz 30 minūtēm 180 grādos.