Klasiskie tomāti želejā! Šī garša Jums patiks!

edzive

Sastāvdaļas

  • Tomāti;
  • sīpoli;
  • etiķis;
  • sāls;
  • pipari;
  • cukurs;
  • želatīns.

Pagatavošana

  1. Litra burkās ieliek lauru lapu, dažus piparus, tad pa kārtām saliek šķēlēs sagrieztus tomātus un sīpolus.
помидоры в банке

2. Tad gatavo marinādi. Marinādei nepieciešami 3l ūdens, 5 ēdamkarotes sāls, 10 ēdamkarotes cukura, 2 ēdamkarotes esences (70 %), 150 g želatīna. Iepriekš želatīnu izšķīdina ūdenī un pievieno marinādei, kamēr tā uzkarsējas.

маринад для помидор
желатин

3. Burkās sapildītos tomātus pārlej ar karstu marinādi.

4. Burkas pasterizē 80-85 °C temperatūrā: 1 l burkas – 20 minūtes, 2 l burkas – 30 minūtes, 3 l burkas – 40 minūtes.

Lai labi garšo!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More