Parasti mēs vēlamies, lai brokastis ir ātras, vienkāršas un garšīgas, un tieši tas piesaistīja mani šajā receptē! Esmu mēģinājusi dažādas variācijas, bet vislabāk man garšo ar nektarīniem, aprikozēm vai persikiem!

Pagatavošanas soļi:
Vispirms jau jāsāk ar maizes sagriešanu. Man šajā reizē ir vesels klaipiņš, kā vecajos labajos laikos, tomēr te, protams, derēs jūsu iecienītākā gaišā maizīte.

Tad no nektarīniem izņemu kauliņus. Šīm maizītēm var ņemt jebkādus augļus, bet man vislabāk garšo, ja tie ir saldi skābi!

Katru nektarīna pusi vēlreiz pārgriezu uz pusēm. Ar šo nektarīnu pietiek divām sviestmaizēm.

Vienu maizes šķēli pārkaisu ar cukuru. Uzlieku virsū augļus un pārklāju ar otru maizes šķēli.


Maizītes lieku sakarsētā vafeļu pannā. Ja jums nav vafeļu pannas, tad var izmantot gan tosteri, gan karstā gaisa cepamkatlu.

Cepu aptuveni divas līdz trīs minūtes.

Maizītes ir tik gardas un smaržo visa māja! Pie tējas vai kafijas lielisks gardums!
Sastāvdaļas:
- četras maizes šķēles;
- viens nektarīns;
- tējkarote cukura.
- Kā pagatavot rabarberu kramblu: vienkārša recepte
- Zivs sanāk maiga kā sviests! Kā garšīgi iesālīt sarkano zivi mājās: dalos ar recepti – viegli sālīts lasis, forele
- Kāpēc armēņu šašliks gatavojas ātrāk par citiem. Gaļas marinādes recepte un citas pagatavošanas nianses
- Esmu izmēģinājusi daudzas receptes, bet atgriežos pie šīs. Vislabākie kabaču jeb cukini ikri bez sarežģītas darbošanās
- Zemeņu ievārījumu vāru tikai pēc šīs receptes – citus nemeklēju, jo saglabājas zemeņu garša un smarža. Un arī bez biezinātāja tas ir biezs