Parasti mēs vēlamies, lai brokastis ir ātras, vienkāršas un garšīgas, un tieši tas piesaistīja mani šajā receptē! Esmu mēģinājusi dažādas variācijas, bet vislabāk man garšo ar nektarīniem, aprikozēm vai persikiem!

Pagatavošanas soļi:
Vispirms jau jāsāk ar maizes sagriešanu. Man šajā reizē ir vesels klaipiņš, kā vecajos labajos laikos, tomēr te, protams, derēs jūsu iecienītākā gaišā maizīte.

Tad no nektarīniem izņemu kauliņus. Šīm maizītēm var ņemt jebkādus augļus, bet man vislabāk garšo, ja tie ir saldi skābi!

Katru nektarīna pusi vēlreiz pārgriezu uz pusēm. Ar šo nektarīnu pietiek divām sviestmaizēm.

Vienu maizes šķēli pārkaisu ar cukuru. Uzlieku virsū augļus un pārklāju ar otru maizes šķēli.


Maizītes lieku sakarsētā vafeļu pannā. Ja jums nav vafeļu pannas, tad var izmantot gan tosteri, gan karstā gaisa cepamkatlu.

Cepu aptuveni divas līdz trīs minūtes.

Maizītes ir tik gardas un smaržo visa māja! Pie tējas vai kafijas lielisks gardums!
Sastāvdaļas:
- četras maizes šķēles;
- viens nektarīns;
- tējkarote cukura.
- Uzzināju veidu, kā pagatavot “restorāna” gaļu: mājās to gatavoju viegli un vienkārši, sanāk ļoti garšīgi, un gaļa ir ārkārtīgi maiga
- Kotletes vairs necepu: gatavoju garšīgu ēdienu no 500 g maltās gaļas, kuru dievina visa mana ģimene!
- Sautēti kāposti būs daudz garšīgāki – veca ēdnīcas pavārīte dalījās trīs knifiņos, kas padara tos tik garšīgus
- Kā pagatavot gardus profitroļus, kas vienmēr izdodas – mani noteikumi!
- Gaļas ruletītes skābā krējuma-ķiploku mērcē