Pēc šīs receptes vakariņas būs ātri un viegli pagatavojamas. Kotletes sanāk vieglas un sulīgas, it īpaši, ja ņem vistas malto gaļu.
Sastāvdaļas:
- Malta gaļa – 500g
- Sāls, pipari, itāļu garšviela – 1 tējk.
- Olas – 2gb
- Kausētais siers – 100g
- Tomāts – 1gb
- Majonēze – 1 ēd. kar.
Pagatavošana:
Kārtīgi samīca malto gaļu, pievieno sāli, piparus, itāļu garšvielas un samaisa.
Uzvāra olas, sarīvē atsevišķā traukā. Turpat pievieno kausēto sieru.
Tomātu sagriež smalkos kubiciņos un pievieno olu – siera masai.
Uzber sāli, piparus un pievieno majonēzi. Ja nepatīk majonēze, tad var pievienot grieķu jogurtu.
Visu samaisa viendabīgā masā. Cepamajā formā ieklāj foliju, liek uz tās plācenīšus no maltās gaļas, bet virsū liek siera masu kopā ar olām un tomātiem.
Liek cepeškrāsnī 180 grādos uz 30 minūtēm. Pasniedz siltas, bet arī aukstas ir garšīgas.