2.2K
Sastāvdaļas
- Vistas maltā gaļa – 500g
- Sīpols – 1gb
- Ķiploks – 1-2 daiviņas
- Olas – 1gb
- Maize – pēc garšas
- Sāls
- Pipari
Pildījumam
- Siers Mocarella – 100-150g
- Olas – 2gb
- Dilles, pētersīļi
- Sviests – 2 ēd. kar.
- Garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
Sagatavo malto gaļu – pieliek visas garšvielas, olu, maizi un samaisa.
Pagatavo pildījumu – sieru sarīvē, vārītas olas sarīvē, zaļumus sasmalcina, sviests istabas temperatūrā un garšvielas. Visu samaisa. Rokas saslapina ar ūdeni, ņem malto gaļu un vidiņā sataisa tādu kā bedrīti. Liek pildījumu un veido kotleti. Ar slapjām rokām to viegli izdarīt, jo gaļa nelīp pie rokām. Cep uz lēnas uguns no abām pusēm, kamēr veidojas brūna garoziņa. Vāku pannai nevajag likt. Kotletes ātri gatavojas un ir ļoti sulīgas.