Pildītās kotletes

edzive

Sastāvdaļas

  • Vistas maltā gaļa – 500g
  • Sīpols – 1gb
  • Ķiploks – 1-2 daiviņas
  • Olas – 1gb
  • Maize – pēc garšas
  • Sāls
  • Pipari

Pildījumam

  • Siers Mocarella – 100-150g
  • Olas – 2gb
  • Dilles, pētersīļi
  • Sviests – 2 ēd. kar. 
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

Sagatavo malto gaļu – pieliek visas garšvielas, olu, maizi un samaisa. 
Pagatavo pildījumu – sieru sarīvē, vārītas olas sarīvē, zaļumus sasmalcina, sviests istabas temperatūrā un garšvielas. Visu samaisa. Rokas saslapina ar ūdeni, ņem malto gaļu un vidiņā sataisa tādu kā bedrīti. Liek pildījumu un veido kotleti. Ar slapjām rokām to viegli izdarīt, jo gaļa nelīp pie rokām. Cep uz lēnas uguns no abām pusēm, kamēr veidojas brūna garoziņa. Vāku pannai nevajag likt. Kotletes ātri gatavojas un ir ļoti sulīgas. 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More