Cepti kartupeļi garšvielās

edzive

Kas var būt garšīgāks par ceptiem kartupeļiem! It īpaši, ja pēc cepšanas nav jāmazgā panna, jo šie kartupeļi tiks cepti maisiņā. Šis ēdiens ir no sērijas – ātri, viegli, garšīgi un bez liekām klapatām. 

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi – 600g
  • Baziliks kaltēts – 1 tējk. 
  • Kurkuma malta – 1 tējk. 
  • Muskatrieksts malts – 0.2 tējk. 
  • Pipari čili malti – 1/4tējk. 
  • Eļļa – 60ml
  • Sāls – 1/2 tējk. 
  • Ķiploki – 5daiviņas

Lasi arī: Šī uzkoda ir tik garda, ka vārdiem grūti aprakstīt!

Pagatavošana

Kartupeļus nomizo, sagriež gareniski astoņās daļās. Par garšvielām; var ņemt arī citas jums tīkamas garšvielas. Vissvarīgākā garšviela ir ķiploks. Ja nav svaiga ķiploka, tad var ņemt kaltētu. Visas garšvielas uzber kartupeļiem un samaisa. Neaizmirstiet sāli! Maisīt vieglāk būs palielā traukā. Ņem pārtikas maisiņu, kas paredzēts cepšanai cepeškrāsnī un liek iekšā kartupeļus. Maisiņu liek cepamtraukā un liek cepeškrāsnī, kas uzsildīta līdz 220 grādiem un cep 35 minūtes. Pirms pasniegšanas izņem no maisiņa un liek pasniegšanas traukā.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More