Uzkoda par dažiem centiem: recepte, kura bija gandrīz katrai saimniecei 90tajos. Ļoti lēti un vienkārši. Pildījumu var dažādot, – kausētu sieru, aknu pastēti, burkānus, desu. Kas kuram garšo un kas tajā brīdī ir ledusskapī. Vienmēr garšīgi.
Sastāvdaļas
- Olas – 4gb
- Majonēze – 120g (mīklā) + 40g ( pildījumam)
- Kausētie sieriņi – 2gb
- Ķiploki – 1-2 daiviņas
- Dilles
Pagatavošana
Traukā iesit olas. Ja maziņas, tad labāk ņemt piecas. Pieliek majonēzi un sakuļ ar mikseri. Masai ir jāsakuļas putās un japalielinās apjomā. Cepampannā ieklāj cepampapīru, ieziež ar eļļu un lej mīklu. Izmērs apmēram 25 x 35 cm. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem un liek cepties uz 10 minūtēm.
Pildījumam sarīvē kausēto sieriņu, pievieno sasmalcinātus ķiplokus, dilles un majonēzi. Visu kārtīgi samaisa. Kad olu biskvīts gatavs, nedaudz atdzesē un liek pildījumu. Pildījumu ar karoti izlīdzina pa visu biskvītu un sarullē ruletē. Ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī. Pirms pasniegšanas iztin no plēves, sagriež gabaliņos.